Schermen uitrusting

De Schermenuitrusting is relatief duur volgens wat het werd is ontworpen om te voldoen aan zeer strenge veiligheidsvoorschriften volgens het gebruik (initiatie of competitie).

De basis uitrusting in schermen te starten is sportschoenen en jogging broek. Wij stellen voor van een specifieke beschermingshandschoen te kopen. De club maakt dan beschikbaar het masker, jas en wapens voor het eerste jaar. Het is echter sterk aanbevolen om een persoonlijke masker voor de hand liggende sanitaire redenen.

Vanaf het tweede jaar, moet de schutter over zijn persoonlijke masker, jas en broek. Beschikken. De club blijft de wapens te lenen die bij de club na praktijk achterblijven.

Als hij elektrisch schermt, zal de Schermer ook moeten beschikken over zijn eigen elektrische draad en een elektrische jas als foilist of zwaardvechter.

De club streeft er naar om op een toegankelijke manier de uitrusting voor te stellen. Graag de bestellingen combineren om van de beste voorwaarden te profiteren.

Waarschuwing: toegang tot de reparatiewerkplaats zal nu beperkt worden  afhankelijk van de groep planning dit om een grotere vloeibaarheid van antwoorden op aanvragen te kunnen garanderen. Dank u voor rekening te houden met het schema geplaatst in de zaal en de betrokken lokale .


Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *